Tervetuloa!Tämän blogin aloituksen myötä elokuussa alkanut väitöstutkimusprosessi konkretisoituu jälleen hieman enemmän, mikä on toisaalta hieno mutta toisaalta myös jännittävä tunne. Moni asia on tässä vaiheessa itselleni vielä ”uutta ja ihmeellistä”.

Tämän blogin keskeisin sisältö on väitöstutkimukseni, jonka aihe on kuolema sekä eutanasia. Tutkimuksen suoritan Itä-Suomen yliopiston hoitotieteen tohtoriohjelmassa ja mikäli prosessi etenee suunnitellun aikataulun mukaan, se tulee päätökseen joulukuussa 2017.  Näiden tulevien vuosien aikana tulen kirjoittamaan tutkimusprosessin etenemisestä sekä erilaisista siihen liittyvistä toimista ja tapahtumista. Lisäksi tiedotan eri osatutkimuksista ja niiden tuloksista tässä blogissa. Muu sisältö muokkautuu prosessin edetessä.

Tutkimussuunnitelmaa laatiessani ajatus tutkimuksesta tiedottamisesta sosiaalisen median kautta tuntui erinomaiselta ajatukselta, mutta tätä ensimmäistä kirjoitusta laatiessani huomaan silti olevani hieman epävarma. Itselläni on ajatus siitä, millaista sisältöä tahdon blogissani tarjota mutta vastaako se lukijoiden mielenkiintoon, on etukäteen mahdoton arvioida. Lukijoiden palaute, joko kommentteina tai sähköpostin välityksellä, on minulle erittäin tärkeää. Sähköpostia voitte lähettää osoitteella kysytutkimuksesta@gmail.com tai käyttää blogissa olevaa lomaketta. Saamani palautteen avulla voin kohdentaa sisältöä sekä saan tietoa siitä, mikä tutkimuksessa ja sen teossa herättää kiinnostusta mutta luonnollisesti minua kiinnostaa myös se, millaisena te blogini näette. Luonnollisesti tulen vastaamaan palautteeseenne parhaani mukaan. 

Kiitos mielenkiinnostasi blogiani kohtaan!
Anja

7 kommenttia: Leave Your Comments

 1. Kun asiat konkretisoituvat, niillä on tapana edetä jouhevasti. Onnea prosessissa ja olkoon tämä blogi yksi niistä monista konkreettisistä elementeistä, jotka siivittävät tämän mielenkiintoisen väitöstutkimuksen valmistumaan 2017. Hyvää matkaa! Marjaana

  VastaaPoista
 2. Kiitos Marjaana, katsotaan minne matka johtaa :)

  VastaaPoista
 3. Raskas ja tärkeä aihe joka herättää suuria tunteita. Odotan jatkoa mieluusti :-) Voimia puurtamiseen<3

  VastaaPoista
 4. Tällaisella "tavishoitajalle" on yleensä jäänyt useat tutkimukset ja väitöskirjat aika kaukaisiksi. Kyllä niitä valmiita pumaskoita on tullut selailtua,mutta...nyt seuraan kyllä mielenkiinnolla tätä siun urakkaa. Tiedottaminen tästä sosiaalisessa mediassa on ihan tätä päivää. Onhan tämä erityyppinen "statuspäivitys" kuin ne jokapäiväiset ilmotukset siitä miten on tullut siivottua,leivottua,jumpattua,pämpättyä yms. Mielenkiinnolla jään seuraamaan siun projektia,tsemppiä!
  T.Kaisa Koo

  VastaaPoista
 5. Ihana nähdä, että työsi edistyy! Toivon, että olemme mukana matkallasi kohti sitä tohtoriutta! Olisi kiva tavata uudelleen.
  Kirsti Karjalakodilta

  VastaaPoista
 6. Hei Kirsti,
  kiva että sinäkin olet käynyt blogissa! Tulen mielelläni uudelleen käymään, viestitetään tästä sähköpostilla :)

  VastaaPoista